fbpx

Pácienseinknek

A Premier Med Egészségügyi-, Oktató- és Kutatóintézetben küldetésünk, hogy a hozzánk bizalommal fordulóknak mind szakmailag, mind emberileg kiemelkedőt nyújtsunk; hogy pácienseink felkészülten, szorongás nélkül, jó érzésekkel érkezzenek és elégedetten távozzanak. Célunk, hogy Pácienseink a lehető legjobb ellátásban részesüljenek szakmailag és emberileg egyaránt. Egészségközpontunkban legjobb tudásunkkal és figyelmünkkel az Önök gyógyulását és egészségét szolgáljuk.

A különböző vizsgálatok és kezelések nem egyforma időt vesznek igénybe, a vártnál hosszabb ideig is tarthatnak. Az Ön részére is szeretnénk biztosítani a szükséges időt és a megfelelő figyelmet.

Szeretnénk minden kérdésére válaszolni, ezért biztatjuk Pácienseinket arra, hogy konzultáljanak munkatársainkkal kezeléseinkkel kapcsolatban.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.

.

PAJZSMIRIGY GÖB KEZELÉSE

Műtét vágás nélkül

Intézményünk alternatív megoldást kínál: a régióban egyedülálló eljárással (RádióFrekvenciás Abláció), eszközökkel és szaktudással állunk a jóindulatú pajzsmirigy göbös (strúmás) betegek rendelkezésére.

.

MIÓMA KEZELÉSE

Minimális teher a szervezet számára

Az intézményünkben elérhető embolizációs technika esetén a méh megmarad, a szervezet pedig csak minimálisan terhelődik, mivel a beavatkozás altatás és vágás nélkül történik.

.

Jóindulatú emlődaganat KEZELÉSE

Innovatív csúcstechnológiás eljárás

Egészségközpontunk alternatív megoldásként, a regionális szinten egyedülálló krioablációt (fagyasztásos eljárás) javasolja, mely altatás és vágás nélküli megoldás a fibroadenomával élőknek.

.

ENDOKRINOLÓGIAI SZAKRENDELÉS

Minimális várakozási idő

Hormonális betegség vagy annak gyanúja esetén várjuk intézményünkben, hogy helyreállítsuk az egyensúlyt szervezetében és segítséget nyújthassunk a további ellátás megszervezésében.

.

MÁJ TUMORABLÁCIÓ (RFA)

Rádiófrekvenciás tumorabláció

Máj daganatos megbetegedés (tumor) esetén hatékony megoldás. A kezelés minimális kényelmetlenséggel, és kis fájdalommal jár, szövődmények igen ki százalékban fordulnak elő.