Pácienseinknek

A Premier Med Egészségügyi-, Oktató- és Kutatóintézetben küldetésünk, hogy a hozzánk bizalommal fordulóknak mind szakmailag, mind emberileg kiemelkedőt nyújtsunk; hogy pácienseink felkészülten, szorongás nélkül, jó érzésekkel érkezzenek és elégedetten távozzanak. Célunk, hogy Pácienseink a lehető legjobb ellátásban részesüljenek szakmailag és emberileg egyaránt. Egészségközpontunkban legjobb tudásunkkal és figyelmünkkel az Önök gyógyulását és egészségét szolgáljuk.

A különböző vizsgálatok és kezelések nem egyforma időt vesznek igénybe, a vártnál hosszabb ideig is tarthatnak. Az Ön részére is szeretnénk biztosítani a szükséges időt és a megfelelő figyelmet.

Szeretnénk minden kérdésére válaszolni, ezért biztatjuk Pácienseinket arra, hogy konzultáljanak munkatársainkkal kezeléseinkkel kapcsolatban.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.

Szolgáltatásaink

Kezeléseink olyan beavatkozások, amelyeknél nincs szükség vágásra, mégis egyenértékűek a vágással történő műtétekkel. Ennek köszönhetően minimális rizikóval és szövődmény veszéllyel járnak, sokkal rövidebb a felépülési idő, így Pácienseink jóval hamarabb visszatérhetnek megszokott életükhöz.

.

PAJZSMIRIGY GÖB KEZELÉSE

Műtét vágás nélkül

Intézményünk alternatív megoldást kínál: a régióban egyedülálló eljárással (RádióFrekvenciás Abláció), eszközökkel és szaktudással állunk a jóindulatú pajzsmirigy göbös (strúmás) betegek rendelkezésére.

.

MIÓMA KEZELÉSE

Minimális teher a szervezet számára

Az intézményünkben elérhető embolizációs technika esetén a méh megmarad, a szervezet pedig csak minimálisan terhelődik, mivel a beavatkozás altatás és vágás nélkül történik.

.

ÉRSEBÉSZET-VISSZÉR KEZELÉSEK

Egy tűszúrással járó megoldások

Egészségközpontunkban Endovénás RádióFrekvenciás Ablációs eszközökkel és sok évtizedes szakmai tapasztalattal állunk a visszértágulati problémákkal élők rendelkezésére.

.

Jóindulatú emlődaganat KEZELÉSE

Innovatív csúcstechnológiás eljárás

Egészségközpontunk alternatív megoldásként, a regionális szinten egyedülálló krioablációt (fagyasztásos eljárás) javasolja, mely altatás és vágás nélküli megoldás a fibroadenomával élőknek.

.

ENDOKRINOLÓGIAI SZAKRENDELÉS

Minimális várakozási idő

Hormonális betegség vagy annak gyanúja esetén várjuk intézményünkben, hogy helyreállítsuk az egyensúlyt szervezetében és segítséget nyújthassunk a további ellátás megszervezésében.