fbpx

Árváltozás a Premier Medben 2022-től

Fontos információ, hogy azon pácienseink, akik még ebben az évben kérnek időpontot a 2022-es évre, továbbra is a jelenleg érvényes árak alapján vehetik igénybe szolgáltatásainkat, ezért javasoljuk, hogy foglaljon hozzánk időpontot az év vége előtt.

Tájékoztatjuk, hogy intézményünket is elérte az az inflációs nyomás, amely sajnos immár mindannyiunk életét elkerülhetetlenül befolyásolja. Műtéti beavatkozásaink esetében sajnos szinte nincs olyan költségelemünk, mely ne emelkedett volna nagymértékben az elmúlt időben. Ahhoz, hogy a megszokott minőséget fenn tudjuk tartani az Önök számára, hovatovább, fejlődni tudjunk az igényeik kiszolgálása érdekében, elengedhetetlenné vált, hogy szolgáltatási árainkat a 2022. január elsejétől megemeljük. Jelezni szeretnék ugyanakkor, hogy a minket terhelő áremelések és növekvő költségek mértékét igyekeztünk a lehető legkisebb mértékben áthárítani.

 

Fontos információ, hogy azon pácienseink, akik még ebben az évben kérnek időpontot a 2022-es évre, továbbra is a jelenleg érvényes árak alapján vehetik igénybe szolgáltatásainkat, ezért javasoljuk, hogy foglaljon hozzánk időpontot az év vége előtt. Az új árakat rövidesen elérhetővé tesszük az Árak menüpont alatt.